Avainhenkilön suorituskykyvalmennus

Lupaus
Valmennettava tunnistaa oman suorituskykypotentiaalinsa ja saa välineet kehittää sitä hyvinvointia edistävillä tavoilla.

Mikä?
Valmennus sisältää yksilöllisen, fysiologiaan perustuvan mittauksen ja palautteen. Mittauksen avulla selvitetään yksityiskohtaisesti mikä työ- ja vapaa-aikana edistää tai heikentää suorituskykyä. Tulosten avulla räätälöidään henkilökohtainen suunnitelma hyvinvoinnin ja suorituskyvyn optimoimiseksi.

Kenelle?
Valmennus sopii yrityksen avainhenkilöille, johtajille ja esimiehille.

Miten?
Valmennus sisältää tavallista pidemmän Firstbeat Hyvinvointianalyysi -mittauksen (7-10 päivää) ja henkilökohtaisen palautteen mittaustuloksista. Tulosten ja palautekeskustelun pohjalta rakennetaan suunnitelma, joka sisältää selkeät, käytännönläheiset toimintaohjeet jatkoon.

Valmennettavan kokemus:

”Kävin pitkään ylikierroksilla ja työteho laski päivä päivältä. Aloin olla epätoivoinen, mutta osallistuttuani valmennukseen, tuntuu kuin olisin löytänyt itsestäni puuttuvan palasen. Jo välittömästi valmennuksen jälkeen olen ollut joka päivä paljon rauhallisempi ja seesteisempi, kroppa on alkanut hieman rentoutua ja toimia paremmin. Lisäksi sain todella paljon uutta tietoa voimavaroistani ja paljon työkaluja optimoida elämääni tehokkaaksi, mutta itselleni sopivaksi.
Suosittelen
suorituskykyvalmennusta kaikille start up –yrittäjille, IT-alalla toimiville, yrityksen työntekijöiden hyvinvoinnista kiinnostuneilla johtajille ja ylipäätään voimavarojensa kanssa kamppaileville työjyrille.”

Timo Kettunen, Diske Oy:n toimitusjohtaja