Yksilöpsykoterapia etävastaanottoina

Teen psykoterapiavastaanottoja etänä Suomeen ja ulkomaille, joten paikkakuntarajoituksia ei ole. Kaikki etätapaamisaikani ovat tällä hetkellä täynnä. Ilmoitan täällä, kun uusia psykoterapiapaikkoja vapautuu tai voit halutessasi ilmoittautua jonoon luettuasi seuraavat tiedot.

Olen Kelan hyväksymä psykoterapeutti ja viitekehykseni on traumapsykoterapia kehollisella painotuksella. Työotteeni on monipuolinen ja käytän tarpeen mukaan erilaisia tekniikoita, kuten EMDR, sensomotoriset menetelmät ja perinteiset keskustelupainotteiset työskentelytavat. Osa asiakkaistani käy psykoterapiassa Kelan tuella, mutta otan myös itse maksavia lyhyempiin ja pidempiin prosesseihin.

Kelan tukema yksilöpsykoterapia toteutuu 45 minuutin mittaisella vastaanottokäynnillä 1-2 krt/vko. Jos olet kiinnostunut psykoterapiasta, varaa aika tutustumiskäynnille soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 708 4309

Hinnat

Kelan tukeman psykoterapian omavastuuosuudeksi eli asiakkaan maksettavaksi jää 52,40 euroa / 45 min (vastaanottokäynnin normihinta on 110 euroa / 45 min, josta vähennetään Kela-korvaus 57,60 euroa) Löydät lisätietoja Kelan kuntoutuspsykoterapiasta klikkaamalla tästä.

Kelapsykoterapiaan liittyvän tutustumiskäynnin hinta on vain 95 e / 45 min. Tutustumiskäynti toteutuu etävastaanottona ja varsinaisen psykoterapian alkaessa on alussa 2 x 45 min tuplavastaanotto kasvotusten Jyväskylässä. Tämän jälkeen koko psykoterapia voidaan toteuttaa etämuodossa tai järjestää silloin tällöin vastaanottokäyntejä.

Kysy rohkeasti lisää minusta, työtavoistani ja psykoterapian toteuttamisesta soittamalla tai laittamalla viestiä.