Etäpsykoterapia

KAIKKI ASIAKASPAIKAT SEKÄ KELAN TUKEMAAN TERAPIAAN ETTÄ YKSILÖVALMENNUKSIIN OVAT TOISTAISEKSI TÄYNNÄ EIKÄ JONOSSA OLE TILAA! Tarjolla on kuitenkin vireysvalmennus eli etäkurssi, joka voi auttaa vakauttamaan oloa, mikäli joudut odottamaan pitkään itsellesi sopivan terapeutin löytymistä. Jos sinulla on tällä hetkellä ahdistusta, masennusta tai kova stressi, voit osallistua kurssille ja hyödyntää sitä yhtenä tukikeinoista. On kuitenkin tärkeää huomioida, että harjoitukset toteutetaan itse kotona, joten kurssi ei sovellu henkilölle, joka tarvitsee läsnäoloa ja tiiviimpää tukea. Katso lisätietoja kurssista TÄÄLTÄ.

Ilmoitan nettisivuillani ja somekanavissani, kun tilanteeseen tulee muutosta.

________________________________________________

Teen psykoterapiavastaanottoja etänä Suomeen ja ulkomaille, joten paikkakuntarajoituksia ei ole. Kaikki etätapaamisaikani ovat tällä hetkellä täynnä. Ilmoitan täällä ja somekanavissani, kun uusia psykoterapiapaikkoja vapautuu.

Olen Kelan hyväksymä psykoterapeutti ja viitekehykseni on traumapsykoterapia kehollisella painotuksella. Työotteeni on monipuolinen ja käytän tarpeen mukaan erilaisia tekniikoita, kuten EMDR, sensomotoriset menetelmät ja perinteiset keskustelupainotteiset työskentelytavat. Osa asiakkaistani käy psykoterapiassa Kelan tuella, mutta otan myös itse maksavia lyhyempiin ja pidempiin prosesseihin.

Kelan tukema yksilöpsykoterapia toteutuu 45 minuutin mittaisella vastaanottokäynnillä 1-2 krt/vko. Jos olet kiinnostunut psykoterapiasta, varaa aika tutustumiskäynnille soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 708 4309

Hinnat

Kelan tukeman psykoterapian omavastuuosuudeksi eli asiakkaan maksettavaksi jää 52,40 euroa / 45 min (vastaanottokäynnin hinta on 110 euroa / 45 min, josta vähennetään Kela-korvaus 57,60 euroa) Löydät lisätietoja Kelan kuntoutuspsykoterapiasta klikkaamalla tästä.

EMDR-terapia

Silmänliiketerapia eli EMDR:ää (Eye movement desensitization and reprocessing) on yksi tärkeimmistä menetelmistäni, jota käytän psykoterapian yhtenä osana tai lyhyempinä hoitojaksoina yksittäisiin traumoihin. EMDR auttaa prosessoimaan vaikeita muistoja ja mielikuvia neutraalille tasolle.

EMDR:ssä yhdistyvät altistaminen ja vaikeiden tunteiden ja mielikuvien käsittelemistä helpottavat silmänliikkeet. Menetelmän avulla on mahdollista työstää traumojen ja postraumaattisen stressireaktion lisäksi vaikeita muistoja, pelkoja, ahdistuneisuutta sekä esimerkiksi ihmissuhdeongelmiin liittyviä prosesseja.

“Tässä tuntui tapahtuvan enemmän kuin vuoden terapiassa, vaikka aluksi hyvin skeptisesti suhtauduinkin.” -Nainen 28 v, yrittäjä

“EMDR-sessio oli voimakas ja vapauttava kokemus. Oivalsin nimenomaan tunnetasolla tuon session myötä niin monta asiaa, että olen ollut aivan ihmeissäni. Tapaamisen jälkeen kotona tunsin oloni ihanan kevyeksi ja vapautuneeksi. Monta viikkoa pohdin ja kirjoitin näistä oivalluksistani ja kokemuksistani, mikä selkeytti ison määrän kysymysmerkkejä elämässäni. Olisin voinut käydä vuoden päivät puhumassa keskusteluterapiassa näistä asioista, mutta silti tämä kokemus olisi voinut jäädä saamatta. Yksi tapaaminen, mikä ajan ja vaivan (ja rahan) säästö.” -Parisuhdekriisiin apua hakenut perheenäiti

Itse maksavalle jokaisen EMDR-vastaanoton hinta on 175 e / 60 min. EMDR-hoidon kohdalla on erittäin suositeltavaa varata alussa 1,5 tunnin mittainen aika, jotta prosessin eri vaiheet ehditään käydä läpi. Huom. Mikäli tarvitset työnohjausta tai yksilövalmennusta, on veloitus 175 e + alv. / 1h.

Voit halutessasi lukea traumapsykoterapeuttikoulutuksen opinnäytetyöni ”EMDR-terapian vaikuttava ainesosa vai pelkkää silmälumetta?” vuodelta 2018 täältä:

Tietosuojaselosteen löydät tästä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: