Etäpsykoterapia

KAIKKI ASIAKASPAIKAT SEKÄ KELAN TUKEMAAN TERAPIAAN ETTÄ YKSILÖVALMENNUKSIIN OVAT TOISTAISEKSI TÄYNNÄ!

Ilmoitan nettisivuillani ja somekanavissani, kun tilanteeseen tulee muutosta.

Teen psykoterapiavastaanottoja etänä Suomeen ja ulkomaille, joten paikkakuntarajoituksia ei ole. Kaikki etätapaamisaikani ovat tällä hetkellä täynnä. Ilmoitan täällä ja somekanavissani, kun uusia psykoterapiapaikkoja vapautuu.

Olen Kelan hyväksymä psykoterapeutti ja viitekehykseni on traumapsykoterapia kehollisella painotuksella. Työotteeni on monipuolinen ja käytän tarpeen mukaan erilaisia tekniikoita, kuten EMDR, sensomotoriset menetelmät ja perinteiset keskustelupainotteiset työskentelytavat. Osa asiakkaistani käy psykoterapiassa Kelan tuella, mutta otan myös itse maksavia lyhyempiin ja pidempiin prosesseihin.

Kelan tukema yksilöpsykoterapia toteutuu 45 minuutin mittaisella vastaanottokäynnillä 1-2 krt/vko. Jos olet kiinnostunut psykoterapiasta, varaa aika tutustumiskäynnille soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 708 4309

Hinnat

Kelan tukeman psykoterapian omavastuuosuudeksi eli asiakkaan maksettavaksi jää 52,40 euroa / 45 min (vastaanottokäynnin normihinta on 110 euroa / 45 min, josta vähennetään Kela-korvaus 57,60 euroa) Löydät lisätietoja Kelan kuntoutuspsykoterapiasta klikkaamalla tästä.

Kelapsykoterapiaan liittyvän tutustumiskäynnin hinta on vain 95 e / 45 min. Tutustumiskäynti toteutuu etävastaanottona ja varsinaisen psykoterapian alkaessa on normaaliolosuhteissa (pandemiarajoitusten poistuessa) aluksi 2 x 45 min tuplavastaanotto kasvotusten Jyväskylässä. Tämän jälkeen koko psykoterapia voidaan toteuttaa etämuodossa tai järjestää silloin tällöin vastaanottokäyntejä.

EMDR-terapia

Silmänliiketerapia eli EMDR:ää (Eye movement desensitization and reprocessing) on yksi tärkeimmistä menetelmistäni, jota käytän psykoterapian yhtenä osana tai lyhyempinä hoitojaksoina yksittäisiin traumoihin. EMDR auttaa prosessoimaan vaikeita muistoja ja mielikuvia neutraalille tasolle.

EMDR:ssä yhdistyvät altistaminen ja vaikeiden tunteiden ja mielikuvien käsittelemistä helpottavat silmänliikkeet. Menetelmän avulla on mahdollista työstää traumojen ja postraumaattisen stressireaktion lisäksi vaikeita muistoja, pelkoja, ahdistuneisuutta sekä esimerkiksi ihmissuhdeongelmiin liittyviä prosesseja.

“Tässä tuntui tapahtuvan enemmän kuin vuoden terapiassa, vaikka aluksi hyvin skeptisesti suhtauduinkin.” -Nainen 28 v, yrittäjä

“EMDR-sessio oli voimakas ja vapauttava kokemus. Oivalsin nimenomaan tunnetasolla tuon session myötä niin monta asiaa, että olen ollut aivan ihmeissäni. Tapaamisen jälkeen kotona tunsin oloni ihanan kevyeksi ja vapautuneeksi. Monta viikkoa pohdin ja kirjoitin näistä oivalluksistani ja kokemuksistani, mikä selkeytti ison määrän kysymysmerkkejä elämässäni. Olisin voinut käydä vuoden päivät puhumassa keskusteluterapiassa näistä asioista, mutta silti tämä kokemus olisi voinut jäädä saamatta. Yksi tapaaminen, mikä ajan ja vaivan (ja rahan) säästö.” -Parisuhdekriisiin apua hakenut perheenäiti

Itse maksavalle jokaisen EMDR-vastaanoton hinta on 110 e / 45 min. EMDR-hoidon kohdalla on erittäin suositeltavaa varata alussa 1,5 tunnin mittainen aika, jotta prosessin eri vaiheet ehditään käydä läpi.

Voit halutessasi lukea traumapsykoterapeuttikoulutuksen opinnäytetyöni ”EMDR-terapian vaikuttava ainesosa vai pelkkää silmälumetta?” vuodelta 2018 täältä:

Tietosuojaselosteen löydät tästä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: