Yrityksille

Ota yhteyttä kun tarvitset tilaisuuteesi kiinnostavan ja ammattitaitoisen puhujan tai yrityksesi työntekijöille stressitasojen mittausta ja valmennusta. Pidän runsaasti yhden kerran luentoja, joiden lisäksi minulta voi halutessaan tilata pidemmän valmennusjakson.

Seuraavassa esimerkki myös pidemmästä työhyvinvointivalmennuksesta.

Lupaus
Valmennettavat tunnistavat oman potentiaalinsa ja saavat välineet kehittää sitä hyvinvointia edistävillä tavoilla.

Kenelle?
Valmennus kohdennetaan tilauksen mukaan yrityksen avainhenkilöille, johtajille, esimiehille tai jokaiselle työntekijälle. Erilaiset tarpeet huomioidaan toiveiden mukaan.

Miten?
Valmennus sisältää kiinnostavien tietoiskujen ohella runsaasti käytännön keinoja, joiden siirtäminen helposti ja nopeasti arkeen onnistuu jokaiselta. Valmennus tukee hyvien tottumusten rutinoimista.
Valmennukseen voidaan kytkeä halutessa myös tavallista pidempi Firstbeat-mittaus, jolloin valmennettava saa tarkkaa tietoa fysiologisesta palautumisestaan ja henkilökohtaisen palautteen mittaustuloksista. Tulosten ja palautekeskustelun pohjalta rakennetaan suunnitelma, joka sisältää selkeät, käytännönläheiset toimintaohjeet jatkoon.

Valmennettavan kokemus:

”Kävin pitkään ylikierroksilla ja työteho laski päivä päivältä. Aloin olla epätoivoinen, mutta osallistuttuani valmennukseen, tuntuu kuin olisin löytänyt itsestäni puuttuvan palasen. Jo välittömästi valmennuksen jälkeen olen ollut joka päivä paljon rauhallisempi ja seesteisempi, kroppa on alkanut hieman rentoutua ja toimia paremmin. Lisäksi sain todella paljon uutta tietoa voimavaroistani ja paljon työkaluja optimoida elämääni tehokkaaksi, mutta itselleni sopivaksi.
Suosittelen
suorituskykyvalmennusta kaikille start up –yrittäjille, IT-alalla toimiville, yrityksen työntekijöiden hyvinvoinnista kiinnostuneilla johtajille ja ylipäätään voimavarojensa kanssa kamppaileville työjyrille.”

Timo Kettunen

Kuva: Kanerva Visuals
%d bloggaajaa tykkää tästä: