Minä ammattilaisena ja ihmisenä

Olen psykologina tyyliltäni aito, lämmin ja rohkea. Kokemusta esiintymisestä on kertynyt paljon, sillä pidän luentoja säännöllisesti yrityksistä vertaistukiryhmiin. Kirjoitan aktiivisesti myös blogia. Etsin intohimoisesti keinoja välittää kuulijoilleni tärkeää tietoa mahdollisimman mieleenpainuvassa muodossa. Palautteen perusteella minussa on parasta, etten ole kuulemma mikään ”villasukkakuiskaaja”, vaan tartutan oman innostukseni yleisöön.

Kehon ja mielen yhteyden huomioiminen

Teen vastaanottotyötä, stressitason mittauksia ja suunnittelen yksilöllisiä hoito-ohjelmia. Tietämykseni sekä psykologian että ravitsemuksen puolelta on laaja-alainen, mikä mahdollistaa ihmisen huomioimisen kokonaisuutena, jossa kaikella on merkitystä. Ruokavalio, liikunta, uni ja vireystilan itsesäätely vaikuttavat kaikki voimakkaasti psyykkiseen tasapainoon. Samoin henkinen jaksaminen vaikuttaa elämäntapamuutosten onnistumiseen. Autan asiakkaitani keskittymään näissä olennaiseen – nautintoja unohtamatta!

Ei pelkkää puhetta, vaan tehokkaita menetelmiä

Panostan työssäni voimakkaasti tunteisiin vaikuttaviin työmenetelmiin, joilla päästään pintaa syvemmälle. Esimerkiksi käyttämäni EMDR-tekniikka auttaa siirtymään nopeasti ongelmien ytimeen. Traumojen ja riippuvuuksien kohdalla on tärkeää edistää pelkän järjen sijaan muutosta myös tunne-elämän ja muistojen alueella. Käytän asiakkaan toiveiden mukaan erilaisia taidemuotoja perusteellisemman muutoksen mahdollistamisessa. Musiikki, kuvataide ja liikunta vaikuttavat aivojen syvimpiin kerroksiin ja tekevät hoitoprosessista kiinnostavamman ja tehokkaamman.

Näkemyksiä minusta psykologina ja puhujana

“Hanna kuuntelee ja prosessoi rajutkin jutut tuomitsematta ja avoimin mielin, ja funtsii ratkaisuja ja näkökulmia omalla läsnäolevalla persoonallaan. Osaa myös heittää omat ennakkoasenteet taka-alalle ja pureutuu käsilläolevaan asiaan heti täysillä.”

“Valovoimaista energiaa säteilevä ja innostava puhuja.”

“Aktiivinen työote: ei mitään hymistelyä, vaan realistisia ja konkreettisia keinoja, toimintasuunnitelmia ja ajateltavaa/oivalluksia pitkäksi aikaa.”

“Hanna on silkkii mun päässäni. Kun on kuunnellut Hannaa, olo on kuin olisi ollut hemmotteluhoidossa: pehmeän rento mieli ja kirkkaat ajatukset.”

“Välkky, asiantunteva.”

Vapaa-ajalla ihan jotain muuta

Vapaa-ajalla irtaudun asiantuntijaroolistani harrastamalla katutanssilajeja, kuten twerkkausta ja hiphoppia, tekemällä matkoja lähimetsiin tai tuhansien kilometrien päähän, kirjoittamalla monenlaisia tekstejä sekä katselemalla komediasarjoja. Rakastan läheisteni lisäksi suklaata, sushia ja saunomista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: