Vireystilavalmennus

Olen valmentanut jo tuhansia ihmisiä säätelemään vireystilaansa ja parantamaan palautumistaan. Nyt tarjoan parhaimmat keinot edullisesti ja helposti myös sinun käyttöösi. Tervetuloa ottamaan stressinhallinta, palautuminen ja itsesäätely haltuun! ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Vireystilansäätely hoitaa sekä kehon että mielen terveyttä, suojelee hormonitoimintaa ja parantaa elämänlaatua. Olen itsekin kokenut tämän kaiken. Minulla on herkkä hermosto, olen ruuhkavuosia elävä itsellinen äiti ja pyöritän yksin yritystä. Vireystilansäätelyn avulla suojelen hyvinvointiani, yöuntani ja varmennan, että minulla riittää energiaa töissä ja vapaalla.

Treenataanko yhdessä nämä keinot kuntoon?

– Vireystilakurssilla opit, miten voit käynnistää palautumisen missä ja milloin tahansa.

– Saat heti käyttöösi helppoja ja tehokkaita keinoja, joilla voit rentouttaa oloasi, parantaa arkeasi ja elämänlaatuasi.

– Saat tukea omaan prosessiisi, jonka myötä pääset syvemmin käsiksi mielenrauhaan ja hermoston toiminnan säätelyyn. 

Kurssin aktiivisen vaiheen läpikäyminen vie neljä viikkoa ja saat joka viikko toimivia ohjattuja harjoituksia (kesto 5-20 minuuttia) sekä luentoja (kesto 30-50 minuuttia).

Kurssia voi tehdä omassa tahdissa ja materiaalit ovat käytössä omatoimiseen harjoitteluun 1 kuukauden ajan kurssin aktiivivaiheen jälkeen, joten kaikkea ei tarvitse ehtiä tehdä säännöllisessä rytmissä. Opit kurssilla, kuinka saat tuotua itsesäätelyä kiireiseenkin arkeen.

Kurssin harjoitukset sopivat hyvin omatoimisesti tehtäviksi ja olen suunnitellut niiden rakenteen siten, että toteutus on turvallista ja palauttavaa. Voit myös kysyä harjoitusten toteutuksesta kurssin aikana ja hioa säätelyä omaan tilanteeseesi sopivaksi.

Jos sinulla on tällä hetkellä ahdistusta, masennusta tai kova stressi, voit osallistua kurssille ja hyödyntää sitä yhtenä tukikeinoista. On kuitenkin tärkeää huomioida, että harjoitukset toteutetaan itse kotona, joten kurssi ei sovellu henkilölle, joka kaipaa läsnäoloa ja tiiviimpää tukea. Sen sijaan psykoterapiaprosessi ei ole este valmennukseen osallistumiselle. Kurssi soveltuu myös hyvinvointi- tai sotealan ammattilaiselle, joka haluaa täydentää osaamistaan. 

Kaikkiaan saat vireystilakurssilta paljon kiinnostavaa ja innostavaa tietoa stressinhallinnasta, vireyden rytmittämisestä, unesta, hermoston toiminnasta, liikunnasta ja ravinnosta sekä mielen taidoista. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että opit miten kaikki toimiviksi havaitut keinot kannattaa toteuttaa, että saat aikaan pysyvää muutosta.

Miltä tuntuisi, jos olisit pian rennoin mahdollinen versio itsestäsi?

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ

Usein kysyttyä:

1. Käyvätkö liikunta- tai muut setelit maksuvälineenä?
– Kurssi ei ole liikuntaa, joten setelit eivät toimi tällä kurssilla.

2. Missä muodossa kurssimateriaali tulee?
– Harjoitukset ovat videomuodossa, kesto noin 5-20 minuuttia. Lisäksi kurssilla on livejä+ kysymyksiä, joita voi työstää halutessaan kirjoittamalla. 

3. Voiko materiaaleihin tutustua omaan tahtiin?
Kyllä voi ja liveistä jää tallenteet, jos et pääse paikalle. Voit myös jättää omassa tahdissa kurssitehtävien oheen kysymyksiä.

Kuva: Kanerva Visuals

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

%d bloggaajaa tykkää tästä: