Uusin kirjani

Olen kirjoittanut kirjan Suorituskyvyn salaisuus, joka on täynnä uusinta tietoa ja käytännön keinoja palautumisen, unen, suorituskyvyn ja mielen hyvinvoinnin parantamiseen. Olen konsultoinut teosta varten maamme huippuasiantuntijoita lääketieteen, urheilufysiologian ja psykologian sektoreilta. Tarjoan myös oman osaamiseni kaikkien käyttöön. Kirja sopii sekä itsehoidon tueksi että hyvinvointialan ammattilaisen käsikirjaksi. Tilaa kirja täältä edullisesti omaksesi ja tue työtäni.

Jos haluat tehdä isomman tilauksen esimerkiksi yrityksellesi, ota yhteyttä ja hinta kyllä paketoidaan.

Kirjaesittely

Viisaan itsensä kehittäjän käsikirja. Opas niille, jotka haluavat voida mahdollisimman hyvin omassa elämäntilanteessaan: vaativissa johtotehtävissä, ruuhkavuosissa tai uupumisesta toipumisessa.

Kirja ei keskity toistelemaan, mitä kaikkea pitäisi tehdä, vaan kertoo, miten se kaikki tehdään – viisaasti, helposti ja rennosti. Menestyksen ja terveyden takana on oikeanlainen vireystilan itsesäätely. Kun energiansa kohdistaa oikein, voi saada potentiaalistaan parhaan irti ja elää täyttä elämää niin töissä kuin vapaa-ajalla. On vain osattava kuunnella mielensä ja kehonsa viestejä ja toimia ajoissa niiden mukaisesti.

Yksilölliseen huippusuorituskykyyn johdattava käsikirja hyödyntää ohjeissaan uusinta tutkimustietoa älyteknologiasta, psykologiasta sekä ihmisen fysiologiasta ja biologiasta. Todellinen terveyden ja suorituskyvyn vahvistaminen tapahtuu pintaa syvemmällä.

Hanna Markuksela on tuhansien asiakkaiden ja usean tutkinnon hioma psykologi, psykoterapeutti, EMDR-terapeutti ja ravintovalmentaja. Siviilielämän puolella hän on itsellinen äiti, herkkä ambivertti ja elämyshakuinen seikkailija. Markuksela tarjoaa kirjansa kautta tutkimustietoa, inhimillisyyttä ja käytännöllisiä keinoja suorituskyvyn parantamiseen kaikille yritysjohtajista kotona lasta hoitaville vanhemmille.

Kirjatilaus onnistuu täällä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: